ultrasunete faciale iasi

terapie cu ultrasunete faciale iasi

tratament cu ultrasunete faciale iasi

tratament facial cu ultrasunete in iasi

Ultrasunete Faciale Iaşi - Terapie cu ultrasunete faciale Iaşi - Tratament cu ultrasunete faciale Iaşi - Pielea este tonifiată și conferă luminozitate tenului

Ultrasunete faciale

Terapia cu ultrasunete este folosită în principal pentru a trata diferite imperfecțiuni ale tenului prin efecte mecanice, termice și chimice. Aceste efecte au un rol de micromasaj intern asupra țesuturilor. Acestea se încalzesc, iar în organism au loc o serie de reacții chimice benefice.

Colagenul este substanța din organism care asigură fermitatea pielii. Însă, odată cu înaintarea în vârstă producția naturală de colagen scade în medie cu 1% pe an. Ultrasunetele sunt folosite cu succes încă din anul 1980 pentru a reîntineri pielea.

Ultrasunetele reprezintă un tratament sigur, comfortabil și foarte eficient pentru cei care doresc să prevină apariția ridurilor sau pentru a le atenua.

Tratamentul cu ultrasunete este atât de eficient, deoarece actionează în profunzime, penetrând țesutul adipos care se află chiar sub suprafața pielii.

Cum acționează acest tratament?

Acest tratament are trei efecte principale, care sunt benefice pentru frumusețea și sănătatea tenului. Pentru rezultate cât mai bune și de durată se recomandă tratamente regulate de două – trei ori pe săptămână, timp de patru – opt săptămâni. Frecvența tratamentelor depinde de client, în funcție de vârstă, aspectul pielii și nevoile specifice ale tenului.

Efectul termic

Caldură patrunde în straturile adânci ale pielii stimulând producția de colagen.

Efectul mecanic

Vibrațiile la viteze foarte mari realizează un micromasaj intern deosebit de eficace.

Efectul biologic

Vasele de sânge se dilată, îmbunătățind circulația sangvină și limfatică.

Beneficiile tratamentului cu ultrasunete

Prin sonoforeză, se realizează mărirea permeabilității pielii. Undele sonice direcționează particulele active din cremele și serumurile profesionale în profunzime, la circa un 1 cm sub nivelul pielii. Ridurile sunt tratate datorită efectului defibrozant. Vibrațiile sonice au o acțiune dezincrustantă care produce efecte de exfoliere blândă. Stratul cornos este descuamat, ceea ce este un tratament excelent pentru tenul afectat de acnee.

  • Îmbunătățește metabolismul celular și circulația sangelui.
  • Efect anticearcăn.
  • Depigmentarea tenului prin eliminarea acumulărilor de melanină.
  • Eliminarea excesului de sebum, iar acest lucru este benefic pentru a trata acneea.
  • Activarea și accelerarea nutriției la nivel celular și al țesutului.
  • Pielea este tonifiată și conferă luminozitate tenului.
  • Metabolismul celular este accelerat, la fel ca și fibroblastii.

Vreți să faceți o rezervare în salon?