masca led iasi

tratament masca led iasi

terapie cu masca led in iasi

tratament cu lumina led iasi

Tratament cu Mască LED în Iaşi - Terapie cu lumină LED (LLLT) Iaşi - Masca facială cu LED-uri este o tehnologie avansată stimulând metabolismul și textura pielii.

Tratament cu Mască led

Terapia cu lumină LED (LLLT) a atras atenția în domeniul medical încă din anii 1990 datorită studiilor NASA, cercetătorii dezvoltând dispozitive cu lumină LED pentru a putea cultiva plante în spaţiu. Ulterior s-a descoperit si faptul că spectrul apropiat de infraroșu (near-IR LED) este foarte eficient în vindecarea rănilor.

Studiile din domeniul medical au permis și introducerea luminilor cu alte lungimi de undă și spectre de culoare pentru tratamente individualizate, anti-inflamatorii și anti-ageing.

Acesta este un nou tip de tratament facial cu efect de întinerire a pielii, de regenerare și vindecare. Noutatea se referă la tratamentele cu mască facială cu lumină colorată produsă de LED-uri, una din inovațiile pusă în slujba celor care luptă cu fenomenele de îmbătrânire și vindecarea bolilor de piele. Sau, altfel spus, tratamente cu fototerapie.

Culori pentru mască led

Masca facială cu LED-uri este o tehnologie avansată care folosește principiul terapiei fotodinamice, acționând asupra celulelor în mod direct, stimulând astfel metabolismul și textura pielii. Când lumina este absorbită de către piele, este convertită în energie intracelulară. Masca de frumusețe folosește lumină de culori diferite, fiecare dintre culori având o funcție diferită.

Alb (laser)

Penetrează pielea în profunzime. Descompune petele pigmentare

Albastru deschis

Creșterea progresivă a energiei celulelor din piele. Creșterea metabolismului pielii.

Verde

Efect de întinerire a pielii. Grăbește vindecarea celulelor. Reducerea secreției de sebum.

Albastră

Inhibă funcția bacteriei care este răspunzătoare de dezvoltarea acneei. Calmează tenul sensibil. Reduce inflamația tenului.

Violet

Se obțin două efecte fototerapeutice. Repară cicatricile de acnee.

Galbenă

Atenuează petele. Favorizează drenajul limfatic. Tratează roșeața tenului. Crește imunitatea.

Roșie

Stimulează producția de colagen. Elimină ridurile și atenuează porii dilatați. Revitalizează și regenerează pielea. Crește elasticitatea pielii.

Beneficiile tratamentului cu mască led

Tratamentele cu lumină colorată, cu mască LED, respectiv tratamente faciale cu fototerapie, intră în sfera tratamentelor de întinerire (anti-aging), de înfrumusețare și revitalizare. Cu mască facială cu lumină colorată produsă de LED-uri de joasă putere, precum și tratamentele cu curent galvanic se urmăresc rezultatele cele mai solicitate în dermatologie.

  • Întinerire a pielii.
  • Imprimarea unui aspect radiant și sănătos.
  • Diminuarea ridurilor și a liniilor fine.
  • Reducerea aspectului de îmbătrânire.
  • Regenerează și revitalizează pielea afectată de soare.
  • Ajută mult la scăderea sau eliminarea acneei.
  • Tratarea inflamațiilor care produc psoriazisul și eczemele.
  • Activează propriul sistem al pielii de regenerare și protecție.
  • Refacerea pielii în urma tratamentelor medicamentoase.

Vreți să faceți o rezervare în salon?