skin scrubber iasi

tratament skin scrubber iasi

terapie skin scrubber in iasi

tratament facial skin scrubber iasi

Skin Scrubber Iaşi - Tratament Skin scrubber în Iaşi - Tratament cu ultrasunete faciale - Curăță profund pielea - Închide porii măriți - Purifică tenul de reziduurile cosmetice

Tratament Skin scrubber

Tratamentul cu ultrasunete faciale acționează în profunzimea dermului, circa 1 cm. Se ajunge la nivelul țesutului adipos. Ultrasunetele realizează o exfoliere neagresivă. Ele facilitează pătrunderea în adâncime a cremelor hidratante. Căldura astfel creată în interiorul pielii stimulează producerea de colagen. Acest lucru are ca efect o reducere rapidă a ridurilor.

Skin-Scrubber-ul se manevrează cu mișcări ritmice și controlate, sub acțiunea curentului electric. Astfel, la nivelul pielii se produc vibrații acustice și sonore. Aceste vibrații agită moleculele de apă, generând procesul de cavitație. Astfel, are loc eliminarea celulelor moarte fără iritarea și inflamarea zonei de lucru, așa cum se întâmplă deseori în timpul altor proceduri cosmetice.

Ședința de ultrasunete presupune folosirea unei creme terapeutice profesionale, pe care o vom alege în funcție de tipul tău de ten. Cele mai căutate sunt produsele anti-aging sau pentru fermitate.

Beneficii tratament Skin scrubber

Tratamentul are un efect defibrozant pentru tratarea ridurilor. Este stimulată eliberarea toxinelor din celule și trasferarea lor în sistemul limfatic. Această procedură cosmetică îmbunătățește metabolismul celular și circulația sangvină, acționând ca un lifting facial. De asemenea, are și un efect anticearcăn puternic. Peeling-ul facial se realizează cu ajutorul unui aparat special, prevăzut cu o spatulă mecanică ce vibrează la frecvenţe înalte. Spatula cu vibraţii îndepărtează celulele moarte, dar şi bacteriile sau toxinele accumulate în zona sub-cutanată. Comparativ cu peelingul chimic, metoda este mult mai sigură şi mai prietenoasă, fiindcă nu subţiază stratul epidermic.

Vreți să faceți o rezervare în salon?