radiofrecventa ochi iasi

tratament radiofrecventa ochi iasi

terapie radiofrecventa pentru ochi in iasi

tratament ochi radiofrecventa iasi

Radiofrecvență ochi în Iaşi - Tratament radiofrecvență pentru ochi Iaşi - Eliminarea pungilor de sub ochi - Ridicarea pleoapelor - Radiofrecvența pentru ochi

Radiofrecvența pentru ochi

Odată cu înaintarea în vârstă, organismul nostru produce din ce în ce mai puțin colagen în mod natural, lucru care necesită un ajutor suplimentar din partea noastră.

Radiofrecvența oferă în mod esențial un lifting facial fără intervenție chirurgicală, dar un astfel de tratament este extrem de util în eliminarea pungilor de sub ochi. Pielea este încălzită cu o explozie de unde de radiofrecvență.

Acest lucru ajută colagenul să urce la partea superioară a pielii, întărind pielea din jurul ochilor și pungile de sub ochi. Complet non-invaziv.

Tratamentele sunt confortabile, deoarece nivelul de caldură poate fi ajustat cu ușurință pentru a se potrivi fiecărei persoane.

Avantajele radiofrecvenței pentru ochi

Celor mai multi pacienți li se aplică șase până la opt tratamente pe zonă. Tratamentele sunt, de regulă, săptămânale. Pentru un plan de tratament mai specific, bazat pe nevoile și așteptările dumneavoastră individuale. Tratamentele sunt cumulative, ceea ce înseamnă că veți vedea rezultate îmbunătățite cu fiecare tratament suplimentar. După sesiunea finală din planul de tratament, rezultatele vor continua să se îmbunătățească timp.

Eliminarea pungilor de sub ochi

Pungile de sub ochi sunt cauzate de combinarea subțierii stratului de grăsime, a colagenului și a vaselor de sange în exces. Dezvoltarea lor poate fi atribuită mai multor factori, printre care ereditatea, fumatul, băutul sau eczema.

Ridicarea pleoapelor

Atracția față de aceste tratamente vine adesea nu doar din faptul ca sunt mai puțin costisitoare, dar poate fi o opțiune de ansamblu mai bună pentru cei care au pielea sensibila sau doar preferă să evite o operație cosmetică.

Vreți să faceți o rezervare în salon?