radiofrecventa faciala iasi

tratament radiofrecventa faciala iasi

terapie radiofrecventa faciala in iasi

tratament facial radiofrecventa iasi

Radiofrecvența facială Iaşi - Tratament Radiofrecvența facială Iaşi - Tratament facial bazat pe radio-frecvență - Tratează acneea - Redobândirea fermității

Radiofrecvența facială

Este o tehnologie bazată pe radio-frecvență, care are rezultate efective încă de la primul tratament în cazul lipsei de fermitate și elasticității pielii.

Aceasta produce o îmbunătățire imediată a aspectului, prin refacerea fermității pielii. Pe termen lung, această încălzire accelerează metabolismul fibroblastelor pentru a favoriza producerea unor noi fibre de colagen și tonifiază pielea, care devine fermă, netedă, conturată, cu textură și aspect bine definite.

Deoarece pielea este supusă continuu efectelor mediului înconjurator, țesuturile conective încep să cadă cauzând riduri și alte semne ale înaintării în vârstă.

Radiofrecvența este un tratament revoluționar în materie de frumusețe, fiind prima terapie non-invazivă care confera elasticitate și fermitate pielii și care ajută la regenerarea depozitelor de colagen și elastină, dar și la producerea de noi fibre.

Când apelăm la radiofrecvența facială?

Radiofrecvența are la bază undele electromagnetice, care penetrează toate cele trei straturi ale pielii, creând în zona tratată un câmp electromagnetic în care energia este transformată în caldură. Această energie duce la scurtarea și întinderea fibrelor de colagen și stimulează secreția fibroblastelor de noi fibre de colagen și elastină, care odată sintetizate, tonifică și strâng pielea, obținându-se o întinerire vizibilă a pielii, cu un aspect sănătos și strălucitor pe termen lung.

Timp scurt

Dupa fiecare sedință se observă cum textura pielii este îmbunătățită. Rezultatele optime și de durată se obțin după 6 - 8 sedințe efectuate la un interval de 2 saptămâni.

Redobândirea fermității

Este recomandată tuturor persoanelor cu probleme estetice la nivel facial, fiind un tratament excelent pentru riduri, linii de expresie, acnee, pori dilatați, cicatrici sau barbia dublă (gușă).

Rezultate vizibile

Trebuie să menționăm faptul că radiofrecvența facială își continuă acțiunea și după finalizarea ședinței de aceea rezultatele maxime sunt vizibile după 1-2 săptămâni de la efectuare.

Beneficii tratament radiofrecvență facială

Radiofrecvența este un tratament nedureros, nechirugical, fără anestezie locală, caldura produsă de undele electromagnetice este tolerabilă pentru piele, efectele fiind de lungă durată.

 • Efect de lifting facial.
 • Tratament antirid eficient.
 • Reducerea porilor dilatați.
 • Tratează acneea.
 • Liniile fine sunt vizibil atenuate.
 • Reducerea pungilor de sub ochi și a cearcănelor.
 • Oferă lifting sprâncenelor și ploapelor căzute.
 • Diminuarea vizibilă a pliurilor nazo-labiale.
 • Remodelează conturul facial.
 • Stimulează oxigenarea țesuturilor.
 • Elasticitate, tonus și fermitate de lungă durată.

Vreți să faceți o rezervare în salon?