radiofrecventa corporala iasi

tratament radiofrecventa corporala iasi

terapie radiofrecventa corporala in iasi

tratament corporal radiofrecventa iasi

Radiofrecvența corporală Iaşi - Tratament radiofrecvența corporală Iaşi - este o metodă de înfrumusețare și remodelare corporală: întinerește pielea, reduce ridurile și îmbunătățește elasticitatea dermică.

Ce este radiofrecvența?

Radiofrecvența este o metodă de înfrumusețare și remodelare corporală utilizată pe scară largă care aduce o serie de efecte benefice: întinerește pielea, reduce ridurile și îmbunătățește elasticitatea dermică.

Radiofrecvența favorizează metabolismul tisular, îndepărtează celulita și vergeturile, crescând fermitatea și elasticitatea cutanată.

Efectele cutanate ale acestei proceduri se mențin pentru o lungă perioadă de timp, la aceste adăugându-se și efectele pozitive la nivel muscular prin creșterea elasticității musculare și îmbunătățirea metabolismului celulei striate.

Tehnologia are la bază producerea undelor electromagnetice care penetrează toate cele trei straturi ale pielii, producând în zona tratată un câmp electromagnetic ce transformă energia în caldură până la 60-65°C în interiorul țesutului.

De ce radiofrecvența corporală?

Tratamentul este o metodă non-chirurgicală de remodelare corporală și facială cu acțiune în țesuturile de sub stratul superficial al pielii. Radiofrecvența utilizează dispozitive sofisticate care tratează cele mai comune semne ale îmbătrinirii cutanate cum ar fi ridurile, țesutul adipos în exces sau celulita. Prin utilizarea valurilor de radiofrecvență energia termică este furnizată localizat pentru remodelarea tisulară, producția de elastină și colagen.

Îndepărtează celulita

Utilizând radiofrecvența caldură va fi livrată la nivelul profund al pielii, diminuându-se aspectul neplăcut al depozitelor adipoase în exces.

Reducerea grăsimii corporale

Furnizarea de caldură prin radiofrecvență determină topirea grăsimilor care vor fi drenate prin circulație, având efecte similare liposucției

Creșterea fermității pielii

Tratează rapid și eficient aspectele neplăcute ale țesutului cutanat prin producția de colagen tisular la nivelul straturilor moi profunde.

Aplicarea radiofrecvenței

Radiofrecvența este o metodă terapeutică provenită din fizioterapie prin care undele electromagnetice produc o modificare a polarității celulare și în funcție de intensitatea acesteia, unda poate să pătrundă foarte superficial la nivel de piele sau până la 2 cm în țesutul adiopos.

Beneficiii faciale și corporale:

 • Tonifiere.
 • Fermitate.
 • Tratament complementar în procesul de slăbire.
 • Efect de lifting față, gât, decolteu.
 • Piele fermă și întinsă.
 • Relaxarea perioculară și a ridurilor nazolabile.
Radiofrecvența rezultate vizibile

Rezultatele se observă de la prima ședință deoarece imediat se obține contracția colagenului. În cazul radiofrecvenței faciale are un efect care durează între 2 și 3 zile, dar cu ședințe săptămânale succesive se sedimentează și rezultatele se îmbunătățesc constant. Ceea ce se pretinde este restructurarea graduală a colagenului din profunzime, ceea ce implică formarea de fibre noi care să le substituie pe cele vechi.

Fără recuperare

În urma acestui tratament pacientul poate reveni imediat la viața cotidiană fără niciun fel de probleme. Femeile se pot machia imediat după terminarea fiecărei ședințe.

Fără durere

Pacientul care efectuează această procedură nu va suferi niciun fel de durere, tratamentul este plăcut și confortant simțindu-se o senzație plăcută de căldură.

Efecte de lungă durată

Efectele continuă să acționeze și până la 3 luni de la realizarea ultimei ședințe și acesta este și momentul în care se observă cel mai bine rezultatele tratamentului.

Contraindicații
 • Infecții acute ale pielii, eczeme, prurit, herpes;
 • Boli contagioase;
 • Sarcină, alăptare, menstruație;
 • Persoane purtătoare de stimulator cardiac, sau proteze metalice;
 • Epilepsie;
 • Cancer;
 • Boli de sânge;
 • Diabet în stare avansată.

În funcție de vârstă, rata metabolică bazală, istoricul familial, stilul de viață, activitatea fizică, și nu înlocuiesc beneficiile unui stil de viață sănătos.

Radiofrecvența poate fi făcută împreună cu cavitație sau tunel infraroșu pentru rezultate optime.

Vreți să faceți o rezervare în salon?