oxigen hiperbaric facial iasi

tratament oxigen hiperbaric iasi

terapie facial oxigen hiperbaric in iasi

terapie oxigen hiperbaric facial iasi

Oxigen hiperbaric facial Iaşi - Tratament facial Oxigen hiperbaric Iaşi - Oxigenul Hiperbaric are efecte de reîntinerire absolut uimitoare - pielea devine mai netedă

Oxigen hiperbaric facial

Oxigenul Hiperbaric are efecte de reîntinerire absolut uimitoare, după numai o singură şedinţă acestea fiind perfect vizibile: pielea devine mai netedă, mai luminoasă, mai elastică, ridurile fine au fost anulate, iar cele adânci au cedat şi ele, s-au mai relaxat, cearcanele se reduc si ele . Şi în cazul tenului acneic, oxigenul este un adevărat medicament pentru că grăbeşte vindecarea leziunilor şi, în general, a imperfecţiunilor.

Tratamentul cu oxigen hyperbaric se bazează pe o tehnologie spectaculoasă de transformare a oxigenului din aer, de puritate scazută 16-18% prin intermediul unor filtre speciale în oxigen de puritate 98%.

Opțional, îmbogațindu-l cu seruri cu sustanțe active, bulele de oxigen hipebaric sunt difuzate cu o anumită presiune pe piele și împinse în profunzimea dermului.

Ce este acest tratament facial?

Tratamentul cu oxigen hiperbaric este o tehnică de infuzie percutanată de oxigen și principii active prin intermediul unui aparat dotat cu un generator care crește concentrația oxigenului aducându-l la o presiune superioară față de cea atmosferică de 1 bar. Cu ajutorul unei piese speciale se pulverizează gazul astfel obținut pe piele, cu un sistem de intensitate graduală stabilită de operator. Tratamentul cu oxigen hiperbaric este absolut natural, non-invaziv, relaxant, nu alterează mimica și expresivitatea feței.

Oxy Jet Peeling

Aparatului de Oxigen Hiperbaric pe care îl folosim are la bază o tehnologie avansată care asigură o curățare eficientă a tenului datorită jetului de oxigen de înaltă puritate. În amestec cu o soluție salină de curățare, oxigenul hiperbaric penetreaza adânc în straturile dermale ale tenului, regenerând și revitalizând elasticitatea naturală a pielii.

Oxy Spray-ul

Cu ajutorul aerografului introducem în straturile profunde ale pielii ingrediente cheie și substanțe active benefice precum acid hialuronic, vitaminele A, C, E, antioxidanți, argilerina, DMAE, colagen, tonifiante faciale și cocktail-uri medicale personalizate în funcție de nevoile fiecărui ten. Folosim fiole de puritate medicală, ale căror molecule sunt extrem de mici pentru profunzime.

De ce folosim oxigen?

Apa și oxigenul sunt elemente de care avem nevoie constant pentru regenerarea celulelor, pentru reconstrucția și revitalizarea organismului. Prin oxigen sunt susținute grupele de colagen și rețelele de acid hialuronic responsabile în ten de elasticitate, fermitate, vitalitate si luminozitate.

Oxigenul este un produs cu proprietăți catalizatoare deosebite. Studiile arată că produsele aplicate în mod normal pe ten au nevoie de 8 ore ca să penetreze pielea, iar în multe cazuri, nu toate straturile epidermale sunt atinse. Prin intermediul tratamentului cu oxigen hiperbaric, produsele penetrează tegumenul mai adânc, în maximum o oră și jumatate.

Un alt avantaj major al aparatului cu oxigen hiperbaric este că accelerează vindecarea după tratamente mai invazive, cum ar fi microneedling, peeling chimic, fotoregenerare, epilare cu laser, tatuaje sau make-up permanent, calmează și redă pielii o senzație extrem de reconfortantă.

Ce obțineți cu acest tratament?

Conform studiilor făcute de fizicianul Manfred Von Ardenne, procesul de îmbătrânire este determinat de scăderea aportului de sânge în țesuturi, deci de scăderea aportului de oxigen la nivel celular. Numeroși specialiști au recunoscut imediat legătura dintre cantitatea de oxigen ce ajunge efectiv în celulă și gradul de sănătate al acelei celule. Oxigenarea pielii înseamnă revascularizarea ei, refăcând-o luminoasă.

Vreți să faceți o rezervare în salon?