PEN LIPOLIZA injectabilă FARA AC

Slăbire localizată cu ajutorul dispozitivului Hyaluron Pen

De ce să alegi lipoliza injectabilă?

 • elimină PERMANENTdepozitele de grăsime inestetice.
 • elimină grăsimea exact din zonele pe care ți le dorești, acolo unde dieta și exercițiile fizice nu dau rezultate!
 • eficientă în zone greu abordabile, precumgleznele, genunchii, grăsimea axilară, linia sutienului șamd.
 • alternativă non-chirurgicală, minim invazivă fara acliposucției chirurgicale.
 • tratament deremodelare corporală cu eficiență dovedită
 • reduce aspectul celulitei, pielea devenind mai netedă și mai fermă.
 • fără durere sau disconfort, fără efecte adverseasupra sănătății.
 • reduce circumferința zonei tratate, astfel că te vei bucura de câțiva centimetri în minusdin stratul adipos.
 • stimulează drenajul limfaticși microcirculația.
 • recuperare rapidă, fără timpi lungi de repaus.

Numărul sesiunilor de tratament tin de fiecare metabolism in parte!

Lipoliza este o metoda minim invaziva ce presupune injectarea unor substante chimice, lipolitice care topesc depozitele localizate de tesut adipos (grasimea).

Pentru un efect optim se recomandă efectuarea a:

– 2 sesiuni pentru zona bărbiei

– 3-4 sesiuni pentru corp, la interval de 4 săptămâni.

Efectele pot fi observate imediat după procedură.

Ce este lipoliza injectabilă?

Lipoliza injectabilă este o procedură minim invazivă, non-chirurgicală, prin care se pot reduce permanent depozitele de grăsime localizată.

Această procedură de eliminare a grăsimii corporale a fost folosită pentru prima dată în Italia, în anii 1980. De-a lungul timpului, s-au realizat zeci de studii clinice pentru a demonstra eficacitatea lipolizei injectabile pentru reducerea țintită a grăsimii localizate de pe față și corp. 

Unul dintre aceste studii a fost realizat pe un grup de 441 de pacienți (388 de femei și 53 de bărbați) care au făcut 1 – 4 ședințe de lipoliză injectabilă cu 2,5 grame de fosfatidilcolină, obținând în urma tratamentului o reducere circumferențială medie de:

 • 3,7 cm în zona abdomenului superior
 • 3,9 cm în zona abdomenului inferior
 • 1,9 cm în zona coapselor
 • 1,6 cm în zona brațelor.

Rezultate excelente s-au văzut și în tratamentele faciale pentru eliminarea bărbiei duble

Toți pacienții au prezentat o reducere semnificativă a depozitelor de grăsime tratate prin lipoliza injectabilă și niciun pacient nu a suferit efecte secundare nocive după tratament.

Așadar, atât studiile științifice, cât și experiența clinică demonstrează că lipoliza injectabilă reprezintă o alternativă sigură și eficientă pentru liposucția chirurgicală, pe zone corporale mai mici, pentru pacienții care vor să evite costurile, timpii mari de recuperare, dar și riscurile unei intervenții chirurgicale invazive.

Cum funcționează eliminarea grăsimii localizate cu lipoliza injectabilă fara ac?

Lipoliza injectabilă cu Penul presupune injectarea unor substanțe speciale direct în stratul de grăsime de sub piele numit hipoderm. După injectare, celulele adipoase sunt distruse și nu mai pot stoca sau acumula grăsimi, urmând ca resturile lor să fie metabolizate și eliminate definitiv din organism.

Principalele substanțe utilizate pentru lipoliza injectabilă sunt:

 • Acidul deoxicolic(DOC) este o substanță produsă în mod natural de corpul uman și are un rol important în digestia grăsimilor. Acest acid descompune celulele grase prin contact, acționând direct asupra grăsimii subcutanate de la nivel local. Acidul deoxicolic este aprobat de FDA ca fiind sigur și eficient pentru topirea grăsimii localizate.
 • Fosfatidilcolina (PPC) este un aminoacid extras din soia, fiind utilizat adesea ca ingredient principal în injecțiile pentru lipoliză. Această substanță are rol în metabolizarea colesterolului și previne aderarea acestuia la pereții vaselor de sânge. Fosfatidilcolina este folosită în medicina estetică pentru dizolvarea grăsimilor, siguranța ei în utilizare fiind confirmată de către The Drug Commission of the German Medical Association (DCGMA).

Aqualyx (prima solutie Prof. Dr. P. Motolese) – produs pentru lipoliza.

Aqualyx este o solutie dizolvanta de grasimi conceputa pentru a trata depunerile de grasime. Poate fi folosit pentru a indeparta stratului de grasime de pe spate, stomac, solduri, coapse, genunchi, barbie si zona sanilor.

Aqualyx este o solutie apoasa compusa care se insereaza in tesutul gras din care elimina grasimea prin descompunerea structurii celulelor adipoase. Ramasitele celulelor adipoase sunt apoi excretate de organism in siguranta ca deseuri.

Aqualyx are la baza o solutie sterila cu acid dezoxicolic (0,7%) este foarte eficient în următoarele zone: abdomenul superior si interior, lipoame, flancuri, triceps sau partea interna a muschilor, partea interna a genunchilor, gusa, pseudogynecomastia, ghebul „climacteric”, “pernite de grasime” la linia sutienului la femei, zona sub axila la femei, fese, coapse, genunchi, piept, coaste, brate, spate, acumularile localizate de adipozitati în zona fetei, barbiei, gatului, sau sub forma de pungi de grasime sub ochi.

Se recomanda o medie minima de 3 – 7 aplicatii in zona specifica de tratat; la interval de 3 – 6 saptamani.

Beneficiile Aqualyx:

 • Dizolvarea depunerilor de grasime nedorite
 • Conturarea zonelor alese ale corpului
 • Alternativa non-chirurgicala la liposuctie

Cat dureaza rezultatul?

Este foarte putin probabil ca grasimile tratate de Aqualyx sa se refaca. Celulele adipoase vor disparea permanent atata timp cat persoana in cauza pastreaza un stil de viata sanatos si nu se ingrasa.

Grăsimea este stocată în organism în celule specializate numite adipocite. Acestea absorb trigliceridele din fluxul sanguin și le stochează în membrana lor celulară. Atunci când corpul are nevoie de energie, celulele adipoase își eliberează conținutul înapoi în sânge.

Când crești în greutate, celulele adipoase nu se înmulțesc, ci cresc în dimensiune, întrucât stochează mai multe trigliceride. În mod asemănător, atunci când slăbești, nu scade numărul de adipocite, ci se reduce volumul acestora. 

Lipoliza injectabilă reușește practic să descompună aceste celule adipoase. Celulele de grăsime distruse nu se mai pot dezvolta din nou și dispar pentru totdeauna.

Restul adipocitelor care persistă în zona tratată vor putea stoca în continuare grăsime și se pot mări, dar doar în cazul în care acumulezi un număr mare de kilograme în plus. 

Mai mult decât atât, zona tratată va avea o capacitate mai mică de depozitare a grăsimilor, ceea ce garantează eficacitatea tratamentului și rezultatele durabile pe termen lung. Aceasta înseamnă că, odată ce ai ajuns la rezultatele dorite, te poți bucura definitiv de efectele lipolizei injectabile fara ac, cu excepția cazului în care există o creștere mare a greutății corporale.

Cui se adresează lipoliza injectabilă?

Procedura de lipoliză injectabilă se adresează tuturor persoanelor, femei și bărbați deopotrivă, care își doresc o abordare non-chirurgicală prin care pot reduce definitiv depozitele de grăsime localizată.

În plus, este tratamentul ideal pentru anumite zone care genetic “atrag” mai multă grăsime față de altele. De exemplu, dacă te deranjează gleznele sau genunchii mai pufoși, “aripioarele” din zona șoldurilor sau zona de sub fese, lipoliza injectabilă este printre puținele variante eficiente, care are un efect comparabil cu intervenția de liposucție chirurgicală!

Totuși, lipoliza injectabilă nu ține locul unui stil de viață sănătos, nu este un tratament pentru obezitate și nu reprezintă o metodă de a scăpa de kilogramele în plus. Candidații ideali sunt cei cu depozite mici sau medii de grăsime, în special în acele zone ale corpului care nu răspund la sport și dietă.

Pacienții cu piele laxă și tonus slab s-ar putea să nu aibă rezultatele dorite doar prin această procedură, ci printr-un mix de tratamente de remodelare corporală . În cazul în care te numeri printre aceștia, la Si Aesthetics vei fi informat în timpul evaluării corporale gratuite de ce anume ai nevoie pentru a obține rezultatele visate!

Lipoliza prin injecţii realizeaza reducerea depozitelor de grasime prin distrugerea adipocitelor injectand subcutanat o soluţie ce conţine ingrediente active. Pentru o perioada lunga de timp, lipoaspiraţia a fost singura modalitate de a indeparta grasimea ce nu raspunde la dieta sau sport.

Dar cu ajutorul lipolizei injectabile, acum a devenit posibil sa se elimine chiar şi cele mai mici depozite de grasime printr-o intervenţie minima ce prezinta stres redus pentru organism.

Diferenţa principala este ca lipoliza injectabila este o forma de tratament minim invaziv, in timp ce liposucţia implica o procedura chirurgicala.

Ce simți în timpul unei ședințe de lipoliză injectabilă fara ac?

In timpul tratamentului substanța se introduce folosindu-se un Pen fara ac, prin aer comprimat. Așadar, disconfortul resimțit în timpul procedurii este minim, asadar Lipoliza injectabilă cu Penul este foarte insesizabila.

Acest tratament este delicat, practic fara durere, cu riscuri reduse şi nu dureaza mult. Nu sunt necesare pregatiri complicate inainte sau dupa procedura, nici capacitatea de a merge la lucru sau in societate nu este afectata, cu excepţia, poate, a tratamentului facial.

Cât durează o ședință de lipoliză prin injectare fara ac și de câte am nevoie?

O ședință de lipoliză injectabilă poate dura între 30 și 120 de minute, în funcție de zona tratată. Pentru a obține rezultate satisfăcătoare, sunt necesare, în medie, 3 – 4 ședințe de tratament, efectuate la un interval de 4 săptămâni.

Poți avea nevoie de mai multe ședințe sau tratamente combinate, DACĂ:

 • ești la menopauză
 • ai peste 55 de ani
 • fumezi de peste 10 ani
 • în ultimele 3 luni greutatea a variat cu mai mult de 5 kg
 • ai o condiție medicală care îți afectează greutatea
 • ai indice de obezitate (IMC peste 30)
 • ai un stil de viață foarte activ
  Este contraindicat efortul fizic intens sau în exces întrucât folosește glucoza și nu acizii grași liberi eliberați din adipocite.
 • ai avut intervenții chirurgicale anterioare pe aceeași zonă care au determinat fibrozarea țesutului (liposucție, abdominoplastie, cezariană)
 • urmezi un tratament pentru depresie sau similar.

Cum mă pregătesc de lipoliza prin injectare fara ac?

Cu 24 de ore înainte de tratament este indicat să:

 • întrerupi administrarea de paracetamol și ibuprofen.
 • întrerupi consumul de alcool și tutun.

De asemenea, este important să informezi corect esteticianul cu privire la istoricul medical, eventualele alergii și medicamente pe care le iei.

Ce rezultate se obțin prin lipoliza injectabilă?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că este imposibil să slăbești localizat natural. Când slăbești, dai jos de peste tot. Și cu cât te apropii mai mult de greutatea ideală, cu atât e mai greu să subțiezi și să tonifiezi zone izolate, precum brațele, coapsele sau zona feselor.

Vestea bună este că există o soluție chiar și pentru această situație frustrantă! Atat aparatura specializata cat si Lipoliza injectabilă cu Penul sunt tratamente de remodelare corporală care oferă rezultate spectaculoase. Lipoliza injectabilă cu Penul fara ac elimina depozitele încăpățânate de grăsime din următoarele zone ale corpului:

 • abdomen (superior și inferior)
 • coapse (regiunea superioară)
 • flancuri (zona șoldurilor)
 • ”aripioare” (zona feselor)
 • șolduri
 • fese
 • brațe
 • genunchi
 • glezne
 • pieptul mărit în volum la bărbați
 • regiunea axilară ( zona de la subraț)
 • linia sutienului la femei
 • bărbia dublă(gușă) și linia mandibulară (aspectul de ’’fălcuțe’’).

După tratament, pe măsură ce celulele adipoase se metabolizează, pielea se strânge, dobândind un aspect neted și ferm la nivelul zonei tratate, ceea ce înseamnă că lipoliza injectabilă poate fi o soluție ideală inclusiv pentru persoanele care își doresc să scape de celulită.

Rezultatele sunt vizibile dupa aproximativ 2-4 săptămâni si rezultatele finale intre 4-8 saptamani după încheierea schemei de tratament. Efectele sunt de lungă durată și pot fi chiar definitive, cât timp nu ai oscilații majore în greutate.

Ce presupune recuperarea după lipoliza injectabilă?

Fiind o procedură minim-invazivă, lipoliza prin injectare nu necesită timp îndelungat de recuperare, astfel că poți reveni la activitățile obișnuite imediat după finalizarea procedurii.

Totuși, în primele 3 zile după tratament, este recomandat să eviți masajul puternic, sauna, solarul și efortul fizic prelungit sau intens. De asemenea, în primele 48 de ore, evită consumul de alcool și administrarea de medicamente ce conțin ibuprofen sau paracetamol.

Care sunt contraindicațiile lipolizei injectabile cu penul?

Lipoliza injectabilă este contraindicată:

 • femeilor însărcinate sau care alăptează
 • pacienților cu boli autoimune
 • pacienților cu diabet
 • pacienților cu boli cardiovasculare, boli de sânge și afecțiuni renale.

De asemenea, lipoliza cu fosfatidilcolină este contraindicată celor alergici la soia, însă se poate recomanda o altă substanță lipolitică.

Lipoliza injectabilă cu Hyaluron Pen este o procedură sigură?

Deși este un tratament minim invaziv, la fel ca orice altă procedură estetica, lipoliza injectabilă prezintă unele posibile efecte secundare ușoare, care includ: umflături, vânătăi și roșeață. Aceste reacții adverse durează de la câteva ore, la câteva zile, în funcție de caracteristicile individuale.

 • Lipoliza injectabilă este sigură cât timp este efectuatăde către un cosmetolog estetician specialist, care știe cum să poată minimiza orice risc urmând cel mai sigur protocol de tratament adaptat nevoilor tale și organismului tău, cum ar fi: utilizarea tehnicii adecvate de injectare, vizarea zonelor potrivite, injectarea cantității corecte de produs, respectarea tehnicilor aseptice șamd.

Care e motivul pentru care la unii acest tratament funcționează iar la alții nu?

 • ai repetat, pe aceeași zonă, toate ședințele din protocol? Nu te aștepta să vezi ceva doar după 1 singură ședință! Este ca la antibiotic, se întâmplă vreo minune după 1 pastilă?
 • toate aceste tratamente de remodelare corporală sunt ca și hainele pe care le vezi pe manechin, toate mărimea S. Dacă tu porți L, atunci, pe lângă lipoliza injectabilă, adaugă în planul de tratament câteva ședințe de radiofrecvență pentru fermitatea pielii sau de drenaj limfatic pentru a impulsiona eliminarea cât mai rapidă a celulelor de grăsime intrate în apoptoză.

Ar fi nerealist să credem că ședințele de lipoliză ar putea fi suficiente ca să renunți la regulile de bază pentru a menține sub control excesul de grăsime; astfel, nu pierde din vedere:

 1. alimentație echilibrată: evită fructele foarte dulci seara, laptele, pâinea, pastele & orezul in exces
 2. dietă sănătoasă: carne de pasăre, șuncă, fructe de mare, ouă, legume roșii, verzi
 3. fără carbohidrațitimp de 4 ore după: carbohidrații circulă foarte rapid în sânge; atunci apar valori crescute ale insulinei, care inhibă lipoliza.
 4. nu mai mult de o gustare cu 2 ore înainte, altfel va fi arsă doar mâncarea consumată recentși nu grăsimea rezistentă
 5. bea cât mai multe lichide (minim 2 litri de apăpe zi; fără alcool & băuturi cu zahar)
 6. evită consumul de cofeină! pentru fiecare pahar de cafea consumat, se va compensa cu minim 1 pahar de apă
 7. străduiește-te să nu mai mănânci după ora 19.30: ceea ce nu este metabolizat de organism este stocat în depozite de grăsime.
 8. încearcă să ai un stil de viață dinamic! Este important să faci activitate fizică moderată de cel puțin 3 ori pe săptămână timp de 30 de minute; acesta folosește acizii grași liberi eliberați din adipocite.

Este contraindicat efortul fizic intens sau în exces întrucât folosește glucoza și nu acizii grași liberi eliberați din adipocite.
Pentru a fi cu adevărat efectiv, exercițiul fizic trebuie să fie constant, chiar dacă este doar moderat.

La Si Aesthetics, acest tratament este efectuat doar de către cosmetologa esteticiana specialista in Hyaluron Pen si Lipoliza, pentru a respecta cele mai înalte standarde de siguranță pentru pacienții care aleg să se bucure de efectele minunate ale lipolizei injectabile.

Nu ești încă sigur/ă că lipoliza injectabilă este pentru tine? Te așteptăm cu drag la Si Aesthetics pentru o evaluare gratuită și neanganjantă la esteticiana noastra specialista.

*Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

*Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0753 601 903, pe Facebook, Instagram sau scrie-ne pe contact@siaesthetics.ro.

Suntem aici să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

De ce ai alege Si Aesthetics?

 • Salon Fancy si Modern, unde sa revii mereu cu drag
 • Proceduri facute cu pasiune, focusate pe rezultate și permanent optimizate
 • Personal de excepție, pregatit si instruit in academii de renume, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume.
 • echipamente de ultima generatie, de 🔝
 • cosmetice profesioniste, originale, de cea mai buna calitate cu rezultate scontate si pe termen lung
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recente proceduri cosmetice
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă moderna, caldă si atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, amenajate cu paturi foarte confortabile de tratament
 • muzica si voie buna
 • protocoale de tratament concepute pentru siguranța ta
 • igiena & dezinfectie
 • consumabile de cea mai buna calitate
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • Cosmetologa noastra esteticiana specializata, Silvia, este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament.