impachetari la cald iasi

tratament impachetari cald iasi

impachetari cu aloe vera in iasi

impachetari cu cafea tratament iasi

Împachetări la cald Iaşi - Împachetări cu Aloe Vera Iaşi - Împachetări cu Cafea Iaşi - Împachetările ajută la creşterea imunităţii organismului

Împachetări la cald

Corpul nu poate elimina în mod natural anumite substanţe nocive. Acestea, acumulate în timp, determină nu doar la îmbătrânirea, ci şi apariţia problemelor cu greutatea sau a unor afecţiuni variate. Sauna obişnuită duce la eliminarea unei cantităţi mari de apă şi a doar circa 10-15% din toxine, în timp ce împachetările la cald generează eliminarea substanţelor nocive în proporţie de 25-30%.

Împachetările oferă rezultate spectaculoase în procesele de detoxifiere, slăbire sănătoasă, eliminarea celulitei, ameliorarea durerilor musculare şi reumatice, a durerilor de articulaţii.

Împachetările ajută la creşterea imunităţii organismului şi la prevenirea unor boli ovariene sau a vergeturilor.

Căldura sporeşte efectul cremelor speciale folosite în cadrul împachetărilor, permiţând ingredientelor active să pătrundă în profunzime şi să fie mai repede asimilate în organism.

Tipuri de împachetări

Scapă de aspectul coajei de portocală cu împachetările anticelulitice și remodelatoare care îți aduc și un plus de hidratare și tonifiere pentru pielea ta. La salonul nostru poți beneficia de împachetări anticelulitice cu diferite creme și biogeluri active, pe toată suprafașa corpului sau pe anumite zone, strict localizate, în funcție de rezultatele pe care le doriți.

Împachetări cu Aloe Vera
Împachetări cu Cafea

Vreți să faceți o rezervare în salon?