hidrodermabraziune iasi

tratament hidrodermabraziune iasi

tratament facial hidrodermabraziune iasi

hidrodermabraziune faciala in iasi

Hidrodermabraziune facială Iaşi - Tratament facial Hidrodermabraziune Iaşi - Tratament rapid, non-invaziv, fără timp de recuperare

Hidrodermabraziune facială

Hidrodermabraziunea se face cunoscută datorită rezultatelor sale eficiente în redarea aspectului strălucitor și sănătos al pielii.

Este o tehnologie de estetică facială non-invazivă ce curăță, exfoliază și rejuvenează tenul. Cu ajutorul celui mai avansat echipament de hidrodermabraziune, vă oferim o soluție rapidă și eficientă de îngrijire a tenului, accesibilă oricui.

Tenul tău este propria carte de vizită iar o piele sănătoasă depinde de trei factori principali: hidratare, hrănire, colagen. Atunci când oricare din aceste elemente lipsește, tegumentul tinde să capete un aspect uscat, tonusul și elasticitatea acestuia scăzând semnificativ.

Mai mult, expunerea inevitabilă la factori externi negativi, precum poluarea și razele UV, agravează starea pielii în fiecare zi, diminuându-i puțin câte puțin capacitatea de a se regenera.

Ce este hidrodermabraziunea?

Hidrodermabraziunea este un tratament facial, complet non-invaziv, garantat non-iritant, ce aduce un efect calmant asupra pielii. În plus, hidrodermabraziunea este ideală pentru orice tip de ten și se poate face în orice anotimp. Pentru a aborda în mod complet problematica tenului, vom urma trei etape unice de tratament.

Curățare și exfoliere

Cu ajutorul aplicatorului special cu vacuum, celulele moarte și impuritățile sunt eliminate în mod delicat, fără a leza pielea.

Extracție și hidratare

Sistemul cu vortex extrage punctele negre, inclusiv din zonele greu accesibile ale feței, operațiune urmată de etapa de hidratare.

Hrănire și protecție

Se suplimenteză lipsa substanțelor cheie datorată factorilor nocivi, iar tenul va fi protejat de agresiunile externe.

Ce obținem după hidrodermabraziune facială?

Fie că ai un ten acneic, uscat, gras, natural, cuperotic sau sensibil, tratamentul de hidrodermabraziune te ajută să minimizezi liniile fine și ridurile, să-ți îmbunătățești elasticitatea, fermitatea și textura tenului, să elimini acneea și punctele negre, imperfecțiunile, petele pigmentare și să îți repari porii congestionați, iritați și măriți.

  • Tratament non-invaziv, fără timp de recuperare.
  • Tratament rapid.
  • Rezultatele vizibile după prima ședință.
  • Tratament eficient pe orice tip de piele.
  • Procedură sigură, efectuată de terapeuți cu experiență.
  • Tratament versatil, personalizabil pentru nevoile tale unice.
  • Tehnologii patentate, cu siguranță garantată.
  • Eficiență demonstrată clinic.

Vreți să faceți o rezervare în salon?