De ce ai alege Si Aesthetics?

 • Salon Fancy si Modern, unde sa revii mereu cu drag
 • Proceduri facute cu pasiune, focusate pe rezultate și permanent optimizate
 • Personal de excepție, pregatit si instruit in academii de renume, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume.
 • echipamente de ultima generatie, de 🔝
 • cosmetice profesioniste, originale, de cea mai buna calitate cu rezultate scontate si pe termen lung
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recente proceduri cosmetice
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă moderna, caldă si atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, amenajate cu paturi foarte confortabile de tratament
 • muzica si voie buna
 • protocoale de tratament concepute pentru siguranța ta
 • igiena & dezinfectie
 • consumabile de cea mai buna calitate
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • Cosmetologa noastra esteticiana specializata, Silvia, este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament.

 

* La Si Aesthetics, peelingurile chimice, augumentarile cu acid hyaluronic fara ac si lipoliza cu penul sunt efectuate de cosmetologa esteticiana specialista – Silvia

*Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul

 0753 601 903, pe Facebook, Instagram sau scrie-ne pe contact@siaesthetics.ro.

Suntem aici să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Bună, eu sunt Silvia, fondatoarea

Si Aesthetics Wellness & Beauty Lounge

Sunt Cosmetolog si Estetician acreditat de Ministerul Muncii, cursant al Start Academy Bucuresti în estetică avansată și în cosmetică la Royal Beauty Center Iași, viitoare asistentă medicală acreditată, cu diferite cursuri în nutritie, wellness și înfrumusețare estetiă, antreprenor, licențiată în administrație publică și master în drept european, absolventă a UAIC Iași, băcăuancă, venind de la 18 ani în Iași la facultate, m-am îndrăgostit iremediabil de acest oraș, stabilindu-mă aici.

Pasiunea mea pentru frumos și înfrumusețare a încolțit în copilărie, a înflorit în adolescență și s-a transformat într-o adevărată grădină atunci când am hotărât să pun bazele centrului care astăzi este locul în care tu poți face pași importanți pentru îngrijirea corpului, întinerirea și înfrumusețare pielii și totodată a bunăstării tale.

Dintotdeauna am avut o grija obsesivă la alimentație precum și la ingredientele acesteia și în special la efectele acestora asupra sănătații. Am nenumărate cărți citite despre aportul alimentației în sănătate, urmând chiar și un curs de nutriție și wellness în primul an de facultate. De aceea am să susțin mereu faptul că zahărul este cel mai mare drog al umanității din ziua de astăzi.

 Militez pentru sănătatea și implicit bunăstarea noastră, alegând să elimin zahărul în toate formele lui, astfel am combinat utilul cu plăcutul meu,  pentru a-l aduce mai aproape de toată lumea care face sau dorește să facă un pas spre wellness (un proces dinamic permanent, de a deveni constient, responsabil si de a lua decizii care contribuie la starea de bine) & beauty  însă datorită cotidianului din ziua de astăzi este destul de greu să te ferești de ceva omniprezent, așadar a luat naștere ceea ce astăzi se numește Si Aesthetics – Wellness & Beauty Lounge, combinând grija sănătății interioare a corpului cu înfrumusețarea exterioară a pielii.

Am deschis acest salon de estetică, bunăstare și frumusețe, din dorința de a oferi servicii premium de estetică facială și corporală, accesibile tuturor, fiind un loc în care poți dispune de o gamă completă de tratamente faciale și corporale pentru bunăstarea ta și a pielii tale.

Aici, satisfacția clientului este cea mai importantă, de aceea îți vom oferi cele mai înalte standarde ale calității, încercând să facem șederea ta în salonul nostru una cât mai relaxantă și plăcută.

VIZIUNEA Si AESTHETICS este aceea de a menține un nivel de excelență în toate aspectele activității sale, devenind un partener de încredere pentru clienți și un etalon al serviciilor de calitate.

 

De departe, îmbunătățirea aspectului general al pielii și corpului reprezintă una dintre cele mai des întâlnite cerințe ale consumatorului modern, astfel fiind dat SCOPUL salonului nostru, anume oferirea de servicii de înfrumusețare moderne, profesioniste și de calitate pentru bunăstarea pielii și a corpului tău.

Si Aesthetics  reușim “să dezvăluim, nu să ascundem” frumusețea pielii frumoase, sănătoase și îngrijite.

Folosim cosmetice cu ingrediente de origine naturală cu procente majoritar peste 85%, acestea oferind pielii o îngrijire delicată, sănătoasă și sigură fără să o agreseze. 

La Si Aesthetics  ajutăm clientii să înțeleagă substratul problemei aparute în corp care determină apariția micilor imperfecțiuni de la exterior, din cauza alimentației, problemelor medicale, etc. ca mai apoi să putem susține dorința de a reabilita problema vizibilă.

Oferim frumusețe pentru toți! Aceasta fiind si MISIUNEA noastră, frumusețea este un limbaj al unei afaceri bogate în înțelesuri, ce permite tuturor persoanelor să-și exprime personalitatea și să își câștige încrederea în sine.

Tratament personalizat

În funție de problemele clienților personalul nostru va întocmi un plan de tratament pentru rezultate cât mai bune.

Tehnologie mordenă

Deținem echipamente profesionale pentru fiecare tratament, astfel vom obține rezultate eficiente.

Personal calificat

Dispunem de personal calificat cu experiență în utilizarea echipamentelor și în aplicarea tratamentelor de remodelare.

Serviciile oferite în cadrul Si Aesthetics Wellness & Beauty Lounge se adresează și îndeplinesc dorințele și nevoile femeilor moderne, datorită standardului societății de a fi îngrijită și  aranjată în permanență.

Nevoia apelării la un salon de întreținere corporală și facială este evidentă, reală și de nelipsit în viața unei femei moderne.

Tratamentele non-invazive de estetică corporală și facială ne pot ajuta sa dobândim silueta pe care ne-o dorim, frumusețea naturală, o piele catifelată sau să rezolvăm diferite afecțiuni estetice, fără durere, fară efecte secundare sau timp de recuperare.

Iar noi, în cadrul Si Aesthetics – Wellness & Beauty Lounge, vă oferim o gamă largă de aparate profesionale de top, special create atât pentru remodelarea corpului, diminuarea celulitei, pierderea în greutate, eliminarea definitivă a grasimii în exces, cât și pentru lifting și rejuvenare facială, curățare profundă și hidratare intensă, cosmetică,  augumentare buze și față cu acid hyaluronic, epilare definitivă IPL, toate acestea pentru îmbunătățirea stării pielii dumneavoastră.

Când ți-e bine în pielea ta ești capabil să acționezi eficient, ești conștient de potențialul și capacitățile  pe care le ai, ești sigur pe tine și depășești mai ușor problemele zilnice.

„Frumusețea este în ochii privitorului” spune un vechi proverb. Cu toate acestea, cu toții ne dorim să fim unici, să arătăm impecabil și să ne diferențiem de ceilalți prin frumusețea și prin eleganța pe care o afișăm zilnic.

Aici, la Si Aesthetics – Wellness & Beauty Lounge, îmbinăm utilul aparatelor de ultimă generație cu plăcutul atmosferei distinse și destinse, îmbinate cu muzica relaxantă, personalul pregătit și bine dispus, pentru ca tu, draga noastra clientă, sa revii cu mare placere de fiecare dată!

De asemenea, fidelizarea clienților este un aspect foarte important pentru noi, așadar avem inclus în campaniile noastre reduceri și discounturi pentru clienții noștri fideli, oferind un card de fidelitate cu mai multe beneficii!

Avantajele competitive ale salonului nostru de înfrumusețare includ o gamă largă de servicii de estetica facială și corporală, având o listă de prețuri relativ scăzută raportată la calitatea acestora, disponibilă pentru majoritatea populației.

Folosirea aparatelor de remodelare corporală permite limitarea efectelor secundare în comparație cu intervențiile chirurgicale, precum și obținerea unei pieli mai ferme în zonele vizate, asadar în ultimii ani procedurile non-invazive sau minim invazive au câștigat teren.

Procedurile și aparatele de remodelare corporală se adresează persoanelor care:

 • se confruntă cu un aspect al pielii cu celulită;
 • au pielea lăsată din cauza unei diete sau sarcini;
 • au o problemă de grăsime localizată;
 • au o retenție de apă ridicată.

 Si Aesthetics – Wellness & Beauty Lounge contribuie la binele comunității în care activează

Așadar oferim reduceri de -10% din valoarea a cel putin 3 ședințe achiziționate, cumulate cu reducerile existente,  pentru a susține peroanele defavorizate.

Considerăm că această acțiune va ajuta persoana defavorizată să fie mai ușor integrată în societate, să aibă mai multă încredere în cazul unui interviu pentru obținerea unui loc de muncă,  de exemplu.

Așadar,

vă așteptăm la răsfăț,

spuneți Da Esteticii la

SI Aesthetics – Wellness & Beauty Lounge

 

Vreți să faceți o rezervare în salon?