crioterapie iasi

tratament crioterapie iasi

tratament facial crioterapie iasi

interventie faciala crioterapie

Crioterapie facială Iaşi - Tratament facial crioterapie Iaşi - Tratament cu Cold – Hot Hammer Iaşi

Crioterapie facială

Crioterapia este o metodă terapeutică frecvent utilizată în dermatologie pentru tratarea diverselor leziuni benigne și maligne. Mecanismul distrugerii în crioterapie îl constituie necroza, care rezultă în urma congelării celulelor, prin acest tip de tratament practic distrugându-se țesutul ca urmare a șocului termic cauzat de temperatura excesiv de scăzută a azotului lichid aplicat.

În principiu, prin crioterapie se pot trata o mulțime de leziuni cutanate, ca de exemplu veruci (negi), papiloame, clavusuri (bătături), keratoze actinice, keratoze seboreice, angioame, cârcinoame bazocelulare superficiale.

Crioterapia este o metodă rapidă de tratament și ușor de aplicat, ce nu necesită anestezie, având rezultate rapide. Caracterul practic al crioterapiei și ușurința de manevrare în cadrul metodei aduc riscuri minime la cicatrizare, un timp de vindecare mic, iar disconfortul este minim.

Beneficii crioterapia facială

Ciocanul sau transmițătorul de frig-căldură este unul dintre dispozitivele care cu siguranță nu ar trebui să lipsească din niciun centru sau clinică estetică. Acest instrument de lucru are multiple funcții și beneficii pentru piele, în special pentru tratamente faciale. Terapia cald-rece se aplică cu ajutorul unui dispozitiv de tip ciocan, care la un capăt se încalzește iar la celalalt este foarte rece. Capătul rece se folosește pentru a calma pielea iritată după peeling sau extracție, are rol vasoconstrictor, închide porii, iar capătul cald are efect de deschidere a porilor, introducerea substanțelor active în piele, stimularea circulației.

Tratament cu Cold – Hot Hammer

Ciocanul are două funcții principale, caldură acționează direct asupra pielii relaxând mușchii, îmbunătățind și stimulând circulația sângelui și deschizând porii. Partea opusă a transmițătorului, aplică rece pe zonele tratate, ajutând la reducerea ridurilor și catifelarea pielii.

Deși funcția sa cea mai răspândită este de a deschide porii înainte de curățarea pielii, poate fi folosit și pentru a activa celulele înainte de a fi supus unor tipuri de operații prin deschiderea porilor și apoi închiderea acestora.

Folosirea ciocanului în regim rece este, de asemenea, foarte benefică pentru tratamentele de după dermoabraziune, ajutând la închiderea porilor și netezirea pielii. Pentru tratamentele de peeling, frigul ajută la calmarea pielii și reduce roșeața. Modul fierbinte al ciocanului, ajută în același mod la absorbția nutrienților pentru piele.

Vreți să faceți o rezervare în salon?