criolipoliza iasi

tratament criolipoliza iasi

tratament corporal criolipoliza iasi

remodelarea corporala criolipoliza

Tratament Criolipoliza Iaşi - Criolipoliza Iaşi – 4 zone - Cel mai eficient tratament de remodelare corporală

Ce este Criolipoliza?

Pusă la punct de medicul dermatologist Richard Rox Anderson și colegii săi de la “Școala de Medicină Harvard” și folosită cu succes în clinicile din Europa, criolipoliza (crio – răcire, lipoliza – grăsime) este o terapie estetică non-invazivă care reduce semnificativ țesuturile adipoase. Cu ajutorul unui dispozitiv specializat, aceste țesuturi sunt localizate și înghețate, ulterior fiind eliminate de organism pe căi naturale.

Tratamentul de remodelare corporală efectuat prin criolipoliză reduce semnificativ și eficient ţesutul adipos localizat prin intermediul unui sistem de răcire controlat care este încorporat într-un dispozitiv cu vacuum.

Aparatul de slăbire este conceput în așa fel încât să distrugă doar celulele grase, protejând tegumentul, fibrele de colagen şi restul ţesuturilor din jur.

Cum funcționează Criolipoliza

Dispozitivul de la centrul nostru de înfrumusețare creează prin înghețare o inflamație a țesutului gras subcutanat care se desprinde de celelalte țesuturi, fiind astfel stimulată apoptoza. Apoptoza reprezintă moartea programată a unei celule, realizată, în cadrul acestei terapii, în condiții de maxim control și siguranță.

Înainte de procedură

Tratamentul permite reducerea subcutanată a grăsimii în anumite zone ale corpului prin tehnologia de răcire controlată.

În timpul procedurii

Temperatura va fi scăzută treptat până când va ajunge la o temperatură predeterminată, astfel îngheţând lent celulele de grăsime.

După procedură

Procedura permite pacienților să revină imediat la activitatea lor zilnică. Procedura este non-invazivă, fără timp de recuperare.

Criolipoliza – 4 zone

Datorită tehnologiei folosite în cadrul salonului nostru putem acționa simultan, pâna la 4 zone diferite ale corpului, în aceeași ședință. Tratamentele efectuate cu aparatul cu 4 capete au la bază tehnologia modernă de criogenare a celulelor adipoase.

Tratamentul de criolipoliză nu produce durere sau disconfort pacienților și nu are efecte secundare. Rezultatele sunt vizibile încă de la primele ședințe și oferă siguranța pacienților.

 • Slăbire localizată și dizolvarea grăsimilor.
 • Îmbunătățirea circulației sângelui și a metabolismului.
 • Reducerea cicatricilor și netezirea ridurilor.
 • Reducerea vergeturilor din sarcina.
 • Îmbunătățirea calității țesutului elastic.
 • Pierdere în greutate, slăbire.
 • Reducerea și eliminarea celulitei.
Avantajele Criolipolizei

Spre deosebire de eliminarea grăsimilor prin cavitație, grăsimea înghețată în timpul criolipolizei nu poate să revină în organism, nu este necesar transmiterea grăsimilor în sistemul limfatic, iar rezultatele nu sunt afectate de comportamentul pacientului după tratament. Criolipoliza este o metodă neinvazivă foarte eficientă de reducere a grăsimilor în anumite zone ale corpului.

Tehnologie modernă

Tehnologia ultra-performantă de criogenare ce elimină excesul de grăsime localizat cu 30% într-o singură ședință, iar pe parcursul a trei ședinte poți scăpa de 90% din surplusul de grăsime în zona indicată.

Non - invazivă

Pacientul care efectuează această procedură nu va suferi niciun fel de durere, vânătăi, traume interne sau cicatrice. De asemenea, nu va simți senzație puternică de frig și nu va avea parte de complicații.

Rezultate vizibile

Puteți scăpa de aproximativ 4 centimetri din talie, însă trebuie să aveți răbdare, deoarece rezultatele acestei tehnologii fantastice sunt vizibile la aproximativ o lună de la o ședință de tratament.

Contraindicații
 • Hernie;
 • Sângerări anormale;
 • Perioada de sarcină sau alăptare;
 • Boala Raynaud;
 • Hepatoza;
 • Dacă pacientul are stimulator cardiac sau defibrilator;
 • Operații recente sau țesut cicatricial;
 • Nevralgii senzoriale ale pielii, insuficiență circulatorie în zonele de tratament sau cele învecinate;
 • Neuropatie diabetică;
 • Durere cronică, sensibilitate la frig sau tulburări anxioase;
 • Răni deschise sau infectate, eczeme, dermatite, eriteme sau alte afecțiuni ale pielii.

Criolipoliza nu se poate efectua nici persoanelor care au suferit o intervenție chirurgicală cu 6 luni înainte de tratament în zona vizată de terapie, celor care au montate un pacemaker, proteze metalice sau sterilet.

Cele mai frecvente reacții adverse sunt înroșirea zonei tratate și o ușoară senzație de amorțeală, asemănătoare unei dureri musculare slabe. Atât roșeața, cât și disconfortul dispar de la sine.

Vreți să faceți o rezervare în salon?