bio lifting iasi

tratament biolifting iasi

tratament facial anti-aging Bio Lifting

servicii bio lifting in iasi

Bio Lifting Iaşi - Tratament facial Bio Lifting Iaşi - Biolifting Iaşi - Tratamentul anti-aging Bio Lifting este o procedură non-invazivă.

Tratamentul Bio Lifting

Tratamentul anti-aging Bio Lifting este o procedură non-invazivă, benefică musculaturii feței, oferindu-i strălucire și revigorare, precum și un efect de lifting vizibil.

Acest tratament anti-aging folosește microcurenți pentru a stimula musculatura facială și pentru a face ca substanțele active să penetreaze în straturile profunde.

Terapia cu microcurenți este un tratament anti-îmbătrânire foarte popular folosit pentru a diminua ridurile, liniile fine și pentru a îmbunătății aspectul pielii.

Tratamentul cu microcurenți este un „tonic facial” intensiv, ce reprogramează practic fibra musculară. Studiile clinice au arătat că, după 20 zile de tratament, producția de colagen crește cu 14%, cea de elastina cu 48%, iar circulația sanguină cu 38%.

Beneficiile tratamentului biolifting

Tratamentul constă într-un curent microelectric cu un nivel redus, adaptat la impulsurile electrice naturale ale corpului, ce stimulează circulația sângelui și scurtează fibrele musculare sub forma unei gimnastici pasive, contractând mușchii și împiedicând slăbirea lor. Acesta contribuie la pătrunderea ingredientelor active în profunzime, ajutând la redefinirea conturului ochilor. Numărul de ședințe depinde de vârsta clientului și starea pielii. Efectele microcurenților sunt imediate și cumulative. De obicei, clienții vor observa o îmbunatățire considerabilă după cinci – șapte ședințe.

Vreți să faceți o rezervare în salon?